Autentificare

Informații pentru comandă

Comandă

► Încărcare Poze

Pe pagina de start, dă click pe butonul <Încărcare foto> pentru a putea încărca pozele fie individual, fie mai multe deodată cu ajutorul butonului CTRL, respectiv SHIFT. Softul de încărcare va recunoaște doar formatul JPG! Procesul de încărcare este semnalat prin bara portocalie de evoluție, care va deveni verde odată ce procesul de încărcare s-a finalizat cu succes.

         ► Plasare comandă

După ce ai încărcat pozele, menționează cantitatea dorită, mărimea, procedeul de developare, cât și tipul de hârtie pe care dorești să iți fie developate pozele, respectiv pe hârtie mată sau lucioasă.

Poți selecta pozele una câte una, sau mai multe deodată, fiind mai ușor astfel să îți gestionezi coșul de cumpărături.

După toate ce ai parcurs toate etapele de mai sus, dă click pe butonul "Pune în coș".

Odată pregătită comanda, dă click pe butonul "La comandă", alege modalitatea de plată, respectiv completează toate câmpurile necesare pentru a finaliza comanda.

► Sumar Comandă

Apăsând butonul "La sumarul comenzii" poți vedea sumarul comenzii, împreună cu datele personale. Dacă totul este conform informațiilor transmise de către tine, dă click pe butonul "Plasează comanda". Odată plasată comanda, vei primi un e-mail automat în care vei fi informat de primirea acesteia.


Despre developarea digitală

La noi există doar calitate premium! Pozele sunt developate cu o mașină de laborator foto digitală, folosind hârtie foto Kodak Premier Gold și procedeu chimic tradițional.

Reușita și calitatea pozelor developate la noi, depinde de rezoluția la care acestea au fost făcute. Cu cât rezoluția lor este mai mare, cu atât calitatea lor va fi mai bună! Pentru aceasta, ți-am pregătit un tabel cu rezoluțiile minime recomandate pentru fiecare mărime foto în parte. Este indicat să respecți aceste valori pentru a evita rezultate nedorite în pozele developate, cum ar fi aspectul șters, obscur sau pixelat al acestora. Aceste valori le poți găsi în josul paginii principale, sau în tabelul de mai jos. 

În cazul comenzilor plasate online, softul web de încărcare a pozelor recunoaște doar imaginile JPG sau fisierele de imagine de tip JPEG. 
Înainte de a începe procesul de developare, se pot efectua corecturi minime, în cazul în care considerăm că este necesar. Pozele de calitate proastă sau cu defecte de culoare, se pot corecta doar la cereri speciale și cu acordul personal.

Pozele încărcate pe serverul nostru 220foto.ro vor fi stocate timp de cca 1-3 luni (nu ne asumăm ștergerile, anulările sau pierderile neprevăzute de imagini si detalii). În tot acest timp, dacă dorești redeveloparea imaginilor deja încărcate, poți să o faci fără să mai pierzi timpul cu reîncărcarea pozelor!

Nu există costuri ’’ascunse’’ !
Nu există comandă minimă, indiferent de numărul de poze dorite, nu ezita să plasezi comanda la noi! 
Nu se percepe taxă de bază, așadar nici în cazul developărilor de cantități minime, nu vor exista costuri suplimentare!

Nu există costuri de transfer, vei avea de achitat doar costul developării.

Laboratorul Foto

Scopul nostru este să furnizăm un produs de o calitate premium care să îți satisfacă cel mai bine nevoile și așteptările! De aceea, noi lucrăm cu cele mai moderne mașini și tehnici de developare. Oferim și ne asumăm garanția calității pozelor developate la noi! Vom efectua redeveloparea pozelor, în cazul în care nu ești mulțumit de calitatea acestora!


Proceduri de developare, aspect poze, pierderi detalii

Raportul de aspect al pozelor efectuate cu aparatele foto digitale pot diferi mai mult sau mai puțin față de raportul de aspect al hârtiei foto. În plus, prin tehnologia de imprimare a pozelor, pot apărea pierderi de detalii marginale între 1 și 3mm.

Un exemplu:
După o imagine digitală cu mărimea de 1536 x 2304 pixeli se poate realiza o poză pe hârtie cu dimensiunea de 10x15 cm, deoarece atât raportul de aspect al fișierului imagine, cât și raportul de aspect al hârtiei pe care se imprimă poza, este de 3:2.

Însă de cele mai multe ori, aparatele foto digitale sunt setate pentru a realiza poze cu raport aspect 4:3.
Întrucât cele mai multe cereri de developare poze se fac pe raportul aspect 3:2 (de ex. poze la dimeniunile 10x15, 20x30, 30x45cm), îți sugerăm să setezi aparatul foto digital pe modul raport 3:2.


Dimensiunile pozelor

Dimensiunile pozelor mentionate pe site se referă doar la dimensiunile standard folosite de obicei. Dimensiunile reale ale pozelor sunt următoarele:  8.9, 10.2, 12.7, 15.2, 20.3, 30.5 cm. 

Din motive tehnologice de developare, lungimile pozelor pot fi afectate cu +/- 1-5 mm, situație pentru care nu putem accepta reclamații ulterioare!

Prin toate metodele de developare, exista pierderi de detalii pe mariginile pozelor de cca 1-3 mm.

Dimensiune imagine Dimensiune imagine reală Raport  aspect Rezoluție minima indicată

9x13

8,9 x 12,7 cm

10:7

526x750

10x15

10,2 x 15,2 cm

3:2

600x900

13x18

12,7 x 17,8 cm

7:5

750x1050

15x20

15,2 x 20,3 cm

4:3

900 x 1200

20x30

20,3 x 30,5 cm

3:2

1200x1800

30x40

30,5 x 40,5 cm

4:3

1800x2400

30x45

30,5 x 45,7 cm

3:2

1800x2700

Poster

Dimensiune poză

Rezoluție minima recomandată

40x60

2400x3600

60x90

3600x5400

75x110

4500x6600

110x165

6600x9900


Procedură FILL (umplere completă)

Pozele developate cu procedura "FILL" umple complet dimensiunea hârtiei foto selectate, dar în acest caz se poate întâmpla, ca unele părți ale fotografiei să fie tăiate în cazul în care raportul de aspect al imaginii este diferit față de raportul de aspect al hârtiei foto.
Pozele sunt developate una câte una. Pe fiecare imagine sunt setate detaliile foto așa-numite "rămase în urmă", așa încercăm să realizăm cele mai utile părți a imaginii să ajungă pe fotografia finită.

Nu putem accepta reclamații pentru posibile detalii pierdute în urma developării prin procedura FILL!

Marginile evidențiate cu roșu nu se vor regăsi pe poza developată.
 

Procedura FIT (proporții inițiale, dimensiune fixă)

Pe pozele developate cu procedura "FIT" aproape fiecare detaliu al imaginii digitale va fi afișată, dar din cauza potențialelor diferențe în raportul de aspect al imaginilor pot râmăne dungi albe pe ambele părți a hârtiei (în cazul imaginilor cu raportul de aspect special, este posibil ca bara albă să apară pe partea de jos, respectiv partea de sus al imaginii developate). Aceste dungi albe completează spațiul dintre imaginea noastră originală și marginea hârtiei foto.
Recomandăm această procedură în acele cazuri în care nu doriți ca detalii importante să lipsească de pe poza developată, respectiv dacă doriți să le puneți într-un album foto, deoarece pozele developate cu această procedură nu se vor mișca în compartimentele albumului foto.


Porțiunile evidențiate cu alb se vor regăsi pe imaginile developate.


Imprimare postere

Te rugăm să iei in considerare că la dimensiunile menționate, datorită tehnologiei de developare, pot exista +/- 1-5 mm variații, pentru care nu putem accepta niciun fel de reclamații.

Posterele comandate sunt ambalate și livrate în cutii de carton cilindrice de cca 8 cm diametru. Prețul nu include cadrul sau rama pentru poster.


Termenii și condițiile prelucrării datelor cu caracter personal

Prin înscrierea pe site/efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, utilizatorii/clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie stocate în baza de date a 220foto.ro, doar în scopul de a înregistra/onora/urmări comezile primite. Datele personale încărcate pe site-ul www.220foto.ro nu vor fi furnizate unor terți, exceptând siuațiile în care este absolut necesară transmiterea acestor date cu caracter personal (de ex. pentru a ușura procedura de livrare cu agențiile de curierat partenere). În aceste situații însă, firma terț nu are dreptul sub nicio formă să stocheze, folosească, implicit să retransmită aceste date cu caracter personal! Prin prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului, vom proceda conform legislației in vigoare care reglementează protecția datelor cu caracter personal.

Vizitatorii, utilizatorii și/sau clienții site-ului www.220foto.ro se angajează în a lua la cunoștință că datele transmise prin intermediul internetului se pot deteriora, pierde, distruge, pot dispărea, sau să ajungă ținta unor surse neautorizate. Blocarea permanentă a accesărilor/atacurilor neautorizate asupra sistemului sunt imposibile, de aceea, în astfel de situații, operatorul nu își asumă niciun fel de responsabilitate, și nu se poate responsabiliza în niciun fel. Utilizatorii iau la cunoștință aceste riscuri și sunt de acord cu utilizarea site-ului în aceste condiții. Operatorul va depune toate eforturile posibile în vederea protejării datelor personale.

 

 

© 2020 - 220volt Magyarorszag Kft, CUI: RO38306180,Adresa: Tara Ungaria, 1062 BUDAPESTA, CALEA VACI 1-3, ALEEA KOLCSEY 54, Cod postal 1062, Avand ca reprezentant fiscal in Romania: 220volt International SRL, J2/986/2014, CUI: RO33618971, Adresa: Arad 310041, Str Ioan Ratiu 25. • info • *
ai știut?
Proceduri de developare, aspect poze, pierderi detalii "aici"